Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,09 g |
Tuky | 158,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Moje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Nejnovější recepty
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 18 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Sefiragold před 4 minutami
Francouzské palačinky
Monkrizova před 1 hodinou
Liptovská pomazánka
Moanka před 2 hodinami
Mleté uzené válečky
Panova před 2 hodinami
Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta
martiline před 2 hodinami
Koblížky z trouby
veverka30 před 2 hodinami
Rakouský makovec bez mouky
dexulka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Maykl83 před 4 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Jana Pova před 5 hodinami
Bramborová polévka s houbami
dalibor57 před 6 hodinami
Tématické fráze:
karlovarsky závitek,
karlovarský vepřový kotouč,
vepřová roláda karlovarský kotouč,
recepty teleci maso karlovarsky kotouč,
karlovarsky jidlo,
karlovarská pečeně,
kančí pečeně,
karlovarské maso recepty,
karlovarsky knedlík normy,
karlovarská roláda,
katlovarský kotouč recept,
karlovarska roláda s z vepřového masa,
pečený kotouč,
karlovarký kotouč,
vepřový kotouč karlovarský,
karlovarskýkotouč,
vepřová roláda (karlovarský kotouč,
vepřový karlovarský kotouč,
karlovarský ktouč,
karlivarsky kotouc
Suroviny:
maso telecí,
slanina,
pepř,
vejce,
olej,
kapary,
mouka hladká,
kost
Komentáře (2)