Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 468 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,00 g |
Tuky | 32,00 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 294,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková kaše na sladko (Britská Porridge)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okoB
Moje poznámka
Vločková kaše na sladko (Britská Porridge)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okoB
Nejnovější recepty
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 1 hodinou
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 13 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 18 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno 6. 9. 2025 06:00:03
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
habis před 38 minutami
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 8 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 8 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 8 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 8 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 9 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 11 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
vločkový kase,
vločkový kaše recept,
vločkové kaše,
vločková kaše recept,
vločky-recepty na na sladko,
vločková kaše 1 porce,
porridge s jablky,
pohankové vločky recepty na sladko,
pohankové vločky na na sladko recept,
recept poridge kaše,
poridge 1 porce suroviny,
recept na vlockove rizoto,
poridhe recept,
poridge - recept,
porridge s mlékem,
jak udělat porrage
Komentáře (9)
No, budu-li rcp hodnotit také subjektivně, pak bych cukr (med) také použil...
...a dokonce v množství větším než malém