Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 205 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 242,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z tuřínu a batátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jzO4
Moje poznámka
Polévka z tuřínu a batátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jzO4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 1 hodinou
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Suroviny:
tuřín,
batáty,
sůl,
ořech muškátový,
krutony,
tuřín
Komentáře (7)
dakujem