Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 944 kJ / 2 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,78 g |
Tuky | 67,46 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 319,76 g |
Postup přípravy
Pokud se bude směs jevit příliš hustá, přilijeme během procesu míchání trochu vody. Po upečení nechávám cca 5 min ještě v pekárně "dojít", poté jde snadno vyklopit a vyndat míchací metličky.
Zveřejněno 23. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb BZLP, vždy povedený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VYNX
Moje poznámka
Chléb BZLP, vždy povedený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VYNX
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 15 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 10 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 11 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 12 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 12 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 12 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 12 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 13 hodinami
Suroviny:
mouka chlebová,
jizerka,
mouka hladká,
chléb tmavý,
droždí sušené,
voda,
vejce,
psyllium,
sůl,
cukr krupice,
ocet,
olej olivový,
koření,
Komentáře (4)