Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Moje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z Hery
vaja1 před 1 hodinou
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 10 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 10 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 11 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 11 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 12 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 13 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
rum,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
tresť rumová,
potravinářské barvivo,
čokoláda na vaření,
tuk,
smetana,
ořechy
Komentáře (5)