Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 327 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,10 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky dobre umyjeme a aj so šupkou nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé.
Krok 2: Väčší kus alobalu prehneme na polovicu a stred vymastíme olejom.
Krok 3: Na vymastenú časť alobalu uložíme zemiaky, osolíme, okoreníme.
Krok 4: Na zemiaky dáme špargľu narezanú na asi 5 cm kúsky.
Krok 5: Navrch položíme vetvičku estragonu.
Krok 6: Zabalíme do balíčka a položíme na plech.
Pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút. Krok 7: Potom vyberieme, balíček otvoríme a ihneď podávame so zeleninou.
Pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút. Krok 7: Potom vyberieme, balíček otvoríme a ihneď podávame so zeleninou.
Zveřejněno 9. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestový balíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ05
Moje poznámka
Chřestový balíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ05
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Suroviny:
brambory,
chřest,
estragon,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (5)