Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 010 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 4,86 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Uložíme ich do pekáčika. Krok 2: Na stehná dáme plátky slaniny a posypeme lístkami estragonu a šalvie. Krok 3: Podlejeme vínom a zakryjeme. Krok 4: Pečieme na 180 °C asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 minút pečieme odkryté. Krok 5: Stehná vyberieme a udržiavame v teple. Krok 6: Do výpeku dáme horčicu a prelisovaný cesnak a necháme prejsť varom. Krok 7: Stehná podávame preliate omáčkou.
Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.
Zveřejněno 18. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Moje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 42 minutami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 48 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 2 hodinami
Masová paštika
Nanina před 3 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 14 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 14 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 15 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
slanina,
víno bílé,
hořčice,
česnek,
estragon,
šalvěj čerstvá,
pepř,
sůl
Komentáře (3)