Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 010 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 4,86 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Uložíme ich do pekáčika. Krok 2: Na stehná dáme plátky slaniny a posypeme lístkami estragonu a šalvie. Krok 3: Podlejeme vínom a zakryjeme. Krok 4: Pečieme na 180 °C asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 minút pečieme odkryté. Krok 5: Stehná vyberieme a udržiavame v teple. Krok 6: Do výpeku dáme horčicu a prelisovaný cesnak a necháme prejsť varom. Krok 7: Stehná podávame preliate omáčkou.
Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.
Zveřejněno 18. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Moje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Nejnovější recepty
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 23 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 7 minutami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 8 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 21 minutami
Jarní cibulková
Fitulka před 1 hodinou
Vaňkova česnečka
Fitulka před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 3 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 10 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 11 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 13 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
slanina,
víno bílé,
hořčice,
česnek,
estragon,
šalvěj čerstvá,
pepř,
sůl
Komentáře (3)