Švestkový kynutý koláč
Kynutý koláč nemusí být postrachem začátečníků, není náročný na přípravu ani na čas. Toto těsto totiž nenecháme kynout, hotové je rozprostřeme na plech, poklademe libovolným ovocem a hustě zasypeme drobenkou.
Suroviny pro 1 plech
plech o velikosti 30×40 cm, 1 hrnek = 250 ml
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 432 kJ / 2 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 48,87 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 495,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový kynutý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9AJ
Moje poznámka
Švestkový kynutý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9AJ
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 10 minutami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 52 minutami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 1 hodinou
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 2 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 4 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
cukr vanilkový,
kypřící prášek do pečiva,
droždí,
cukr krystal,
olej,
mléko,
sůl,
ovoce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (5)
Ostatně já taky nechápu, proč by se měl do kynutého těsta s kváskem z celého droždí přidávat na 400 g mouky ještě celý prášek do pečiva.