Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| Tuky | 41,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Usmažené ryby z pánve vyndáme a uchováme je v teple. Krok 3: Do pánve do výpečku přidáme vymačkanou šťávu z pomerančů, uvedeme do prudkého varu, přidáme oříšek másla a necháme pozvolna provařit 1 minutu. Krok 4: Porce ryb dáme na talíře, přelijeme šťávou, posypeme bylinkami a podáváme nejlépe s vařeným bramborem.
Zveřejněno 2. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec na pomerančích a másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9Nz
Moje poznámka
Štikozubec na pomerančích a másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9Nz
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 3 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 4 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 48 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 2 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 2 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 2 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 2 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 3 hodinami
Suroviny:
štikozubec,
máslo,
olej,
sůl,
pepř citronový,
máslo,
pomeranče,
bylinky zelené
Komentáře (3)