Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 816 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,86 g |
Tuky | 10,63 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,53 g |
Postup přípravy
Zavřeme a dáme do olejem vytřené zapékací mísy. Zbylé citronové plátky můžeme použít na naložení ryby.
Podlijeme vývarem a přiklopíme alobalem. Krok 4: Dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C cca 40 minut, odklopíme alobal a necháme 5-7 jen "dopéct". Krok 5: Tymiánové snítky před podáváním vyndáme. Podávala jsem s americkými bramborami.
Zveřejněno 11. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná mořská štika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgOQ
Moje poznámka
Plněná mořská štika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgOQ
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 7 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Suroviny:
mořská štika,
citron,
rajče cherry,
cibulka jarní,
tymián čerstvý,
sůl,
koriandr,
kmín drcený,
máslo,
vývar masový,
olej
Komentáře (4)