Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 660 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,05 g |
| Tuky | 10,70 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku nakrájíme nahrubo a orestujeme na olivovém oleji v hluboké pánvi.
Krok 2: Přidáme lžíci rajčatového protlaku a ještě chvíli restujeme.
Dále přidáme rozmačkaný česnek, fazole a kukuřici. Necháme chvíli povařit. Krok 3: Dochutíme solí, pepřem a chilli.
Podáváme s čerstvým chlebem či bagetkou.
Dále přidáme rozmačkaný česnek, fazole a kukuřici. Necháme chvíli povařit. Krok 3: Dochutíme solí, pepřem a chilli.
Podáváme s čerstvým chlebem či bagetkou.
Zveřejněno 4. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole podle Smolíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMD8
Moje poznámka
Fazole podle Smolíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMD8
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Burizonové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 51 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 7 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 18 hodinami
Suroviny:
fazole červené,
fazole bílé,
kukuřice mražená,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
olej olivový
Komentáře (4)