Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Klasická příprava jater na cibulce je snad všem známá. V tomto receptu se však skrývá drobnost, která chuťově játra posune zase o kousek dál. Před restováním jsou do jater zapíchnuty aromatické hřebíčky. Po tepelné úpravě hřebíčky vyděláme a játra servírujeme.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 9,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGXG
Moje poznámka
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGXG
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 4 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
máslo,
olej,
koření hřebíček,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)