Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Ze zbytků zeleniny a vejce se dá uvařit dobrá polévka. Zelenina se může měnit dle toho, co je zrovna k mání. Být zero waste není jen módní záležitost, šetrnost a využití zbylých surovin se vyplatí finančně a v tomto případě i chuťově.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,71 g |
Tuky | 25,31 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 19,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5nY
Moje poznámka
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5nY
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 17 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 20 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 21 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované krevety
Hombr před 44 minutami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 9 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 11 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 11 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 12 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 14 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 14 hodinami
Suroviny:
fenykl,
fenykl,
mrkev,
vývar masový,
sůl,
máslo,
pórek,
vejce,
pepř mletý,
libeček,
petrželka
Komentáře (3)