Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 35,33 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46pk
Moje poznámka
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46pk
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 8 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 6 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 6 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 7 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 7 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 7 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 8 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 8 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 8 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
fenykl bulva recepty,
fenykl bulva,
fenykl recepty,
fenykl/polevky,
recepty z fenyklu,
polévka s fenyklem,
jak vypadá fenykl,
fenykl v polévce,
fenikl bulva,
fenikl polévka,
vařime z fenyklu,
polévka z feniklu,
bulva fenyklu,
fenykl recept,polevka,
fenykl, mrkev/polevky,
fenykl bulva - recepty,
jak dlouho varit fenikl,
fenykl plolévka,
vareni z fenyklu,
vaření fenyklu
Suroviny:
fenykl,
mrkev,
česnek,
žloutek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření kari,
libeček,
olej olivový
Komentáře (5)