Celerové hranolky, kuřecí prso s mozarellou (vhodné pro diabetiky)
Připravte pokrm, který splňuje zásady hned několika výživových směrů. Je bezlepkový, se sníženým obsahem sacharidů (lowcarb) a též vhodný pro diabetiky. Kuřecí maso s celerovými hranolky je navíc opravdu chutná kombinace.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,93 g |
| Tuky | 40,66 g |
| Vláknina | 5,95 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 987 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 65,70 g |
Postup přípravy
a salátem.
Zveřejněno 25. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové hranolky, kuřecí prso s mozarellou (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R9Qy
Moje poznámka
Celerové hranolky, kuřecí prso s mozarellou (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R9Qy
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 19 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 26 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
hranolky,
vejce,
sýr mozzarella,
salát,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)