Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 833 kJ / 5 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,48 g |
Tuky | 251,08 g |
Vláknina | 49,88 g |
Cholesterol | 979 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 592,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YQ3
Moje poznámka
Makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YQ3
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 36 minutami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 7 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 8 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 9 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 9 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 9 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 9 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 10 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 10 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 10 hodinami
Tématické fráze:
makovec,
makovec recept,
makovec z 200 g máku,
makovec z mletého máku,
vanocni makovec,
makovce,
napln do makovce,
recept na makovec,
makovec dle sefkuchare,
makovec s naplní,
makovec s meruňkami,
makovec 200 g mletého máku,
recept makovec,
makovec od babičky,
makovec 200 g máku,
makovec se skořicí,
makovec 200g máku,
rcepty-makovec,
recept na makovec 200g máku,
makovec 200 g z máku
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí,
mléko,
mák mletý,
skořice,
cukr moučkový
Komentáře (6)
+3