Sváteční plněný kapr
Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený, naplněný uzeným masem a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Moje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 8 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 55 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
maso uzené,
šunka,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (1)