Sváteční plněný kapr
Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený, naplněný uzeným masem a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Moje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Nejnovější recepty
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Staročeská pikantní drůbeží játra s fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Jáhlová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční piškotová vajíčka zdobená čokoládou a marcipánem
Přidáno 17. 2. 2025 15:58
Karamelová lízátka pro koledníky
Přidáno 17. 2. 2025 15:50
Velikonoční vajíčka s marcipánem
Přidáno 17. 2. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Neregistrovaný před 55 sekundami
Borůvkový koláč s tvarohem
Neregistrovaný před 5 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 9 minutami
Riz-otto
Neregistrovaný před 12 minutami
Karamel
Neregistrovaný před 12 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Neregistrovaný před 13 minutami
Bábovka do hrnečku - hotová za 2,5 minuty
brtna před 13 minutami
Dršťková polévka I
Neregistrovaný před 16 minutami
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 17 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 22 minutami
Suroviny:
kapr,
cibule,
maso uzené,
šunka,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (1)