Sváteční plněný kapr
Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený, naplněný uzeným masem a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Moje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 2 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 22 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 56 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
maso uzené,
šunka,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (2)