Pomerančový chlebíček vhodný pro diabetiky
Sladké chlebíčky jsou skvělým moučníkem i lahodnou snídaní. Pokud vám doma přebývají pomeranče, můžete je zpracovat podle tohoto receptu. Se skořicí, semínky a ořechy provoní celou kuchyni. Díky použití umělého sladidla je vhodný i pro diabetiky.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomerančový chlebíček vhodný pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EMo
Moje poznámka
					
				
Pomerančový chlebíček vhodný pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EMo
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 20 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							pomeranče, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							semínka lněná, 
						
						
							semínka chia, 
						
						
							soda jedlá, 
						
						
							skořice, 
						
						
							bílek, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
Komentáře (2)