Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Merylas Merylas

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 798 kJ /
430 kcal
Bílkoviny22,16 g
Tuky19,25 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy41,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pudinkový prášek trochu prošleháme s mlékem, vše smícháme a vlijeme do zmrzlinovače, za 10 minut máme hotovou zmrzlinu. Krok 2: Dáme do pohárů a už podle své fantazie dozdobíme.

Zveřejněno 12. 6. 2009

Poznámka autorky Merylas

Zmrzlina byla mírně nakyslá a taková dietnější, nebo jak to nazvat :-))

Bohužel si už nevzpomenu, kolik to je porcí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8yg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8yg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

všem,co nemate zmrzlinovač........
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺:-K:-K:-K:-K

Jan Blahovec 20. 4. 2012 18:09
Dobrý den

Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí

Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.

Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače

S pozdravem Jan Blahovec

Neodolala jsem a místo vanilcukru jsem přidala trošku zbylého jahodového protlaku:yes::yes:Bodík už letí:-))

Nádhera :-)):yes:+

Špagetko, mrkla jsem na ten magazín na netu, ale jako základ tam slouží kupované zmrzliny a ještě se musí nechat povolit a znovu pak dát zmrazit. Nemusí to být chuťově špatné, ale já to využívat nejspíš nebudu. Zaujala mě ta višňová proložená malými neplněnými laskonkami a ten grilovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou, to by mi chutnalo taky. Díky za tip;-)

Merylas, zmrzlinovač nemám, ale úspěšně mrazím ve formičkách a ve vhodných nádobkách. Jestli máš přístup do Alberta - teď je tam zadarmo magazín a v něm kromě jiného zmrzlinky - mrkni na to a ohodnoť ;-), zdají se mi některé :-p:-p, jinak - muž stejně občas hřeší normálním cukrem ....:-D:-D

Tady bych ještě opravdu chtěla zdůraznit, že je to taková dietnější zmrzlina, aby někdo nebyl zklamaný. Lepší jsou samozřejmě se šlehačkou. Hani, bez zmrzlinovače bych spíš zkoušela ze začátku zmrzliny s ušlehanou šlehačkou, dají se použít i ty v prášku. V mrazničce by se hmota měla občas promíchat, aby se netvořily ledové krystaly. Moc zkušeností s tím nemám, snad někdo ještě poradí;-) Špagetko, ten pudink obsahuje cukr, ale zase ho nebudeš přidávat hodně a ta zmrzka je na víc porcí, tak to by šlo. ty máš taky zmrzlinovač? Ještě chci vyzkoušet ovocné kefírové mléko a jinak mám koupené kokosové mléko, tak musím pouvažovat co k němu dodat. Teď jsem moc nezmrzlinovala, bylo chladno. A kromě toho jsou tady recepty, které chci vyzkoušet a to už půjdu na jistotu:-))

Majko, ty tvoje zmrzlinky nemají chybu:yes::yes: ještě tak mít ten zmrzlinovač:-( kdybych to všechno v mixeru rozmixovala a pak dala zmrznout, to je asi blbost viď:-? ale v každém případě ty máš ode mě pořádnýho plusíka:yes::yes::yes::-D

Uff, já bych si dala!! No, ale nemám zmrzlinovač. Zase jeden tip na soutěž, co?:-)):-D:-)):-D:yes:+

Merylas to je výborný tip, navíc můj muž tyhle nápoje miluje - jen použiju nápoj pro dibetiky - a bude zas obměna
:-p;-):yes:

Tématické fráze:
zmrzlinovač montiss, zmrzlinovač recepty, zmrzlina v prášku, zmrzlinovac diskuze, recepty do zmrzlinovače, zmrzlinovač amboss, domáci zmrzlina ze zmrzlinovače, višňová zmrzlina recept, kefírová zmrzlina, zmrzlinovač-recepty, zmrzlinovač zkušenosti, zmrzlinovače, zmrzlinovač, recepty pro zmrzlinovače, prášek na výrobu zmrzliny, recepty zmrzlinovač, recept na zmrzlinu do zmrzlinovače, zmrzlinovač recept, domácí zmrzlina zmrzlinovac, zmrzlinovac vyroba vanilkove zmrzlina

Suroviny:
acidofilo, mléko, pudink vanilkový bez vaření, cukr, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu