Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilková zmrzlina trochu jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2010 17:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie392 kJ / 94 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika

6. 1. 2013 16:39

suzanna:
Pudink rozmíchávej ve studeném mléce :-)Tak to dělám já a nemám žádne hrudky :-)

Markéta

1. 4. 2012 14:53

Zajímavý recept,ale potřebovala bych vědět,zda to má po zmrznutí opravdu konzistenci zmrzliny.Mé zkušenosti s domácí zmrzlinou totiž vždycky nedopadly zrovna nejlépe,jelikož konzistence byla ala beton:-),ne taková ta jemná,jak ji známe.Poradí mi někdo?:-)

suzanna

11. 8. 2010 21:01

Tak jsem ji právě strčila do mrazáku. Zatím chutná dobře, ale nějak se mi špatně rozmíchal ten puding, zůstaly mi z něj hrudky:-( Nevím, co dělám špatně, ale stane se mi to pokaždé, když do něčeho zašlehávám tuhý puding - do domácího lakrumáčku, do krémů a teď i tady. Ach jo;-( Nevíte, čím by to mohlo být?

Patrikiik

24. 7. 2010 21:49

hm toje fakt velká dobrotová kravina :-D

ercicka

27. 4. 2010 17:11

tak toto je uuuzasne!!!!:yes::yes::yes:

AniCiz

27. 4. 2010 08:15

:yes::-K..vyzkouším

HankaPu

27. 4. 2010 08:14

Vypadá to moc pěkně:yes: +

janusa

27. 4. 2010 07:22

Mňam mňam:-p:yes::yes:

Bibinka

26. 4. 2010 21:45

Hanule, hned bych si nabídla-bude dobrá a ty máš 15.boda:yes:

hafikov

26. 4. 2010 21:41

Ukládám.Díky za receptík:yes::yes::yes:

Hanule

26. 4. 2010 21:11

Světlano, ten pudink je opravdu jen ze čtvtr litru mléka, to aby byl hodně hustý. Jogurty klasické 150g nebo jeden vanilkový jogurtový (kefírový) nápoj z Lidlu.;-)

prskavka.bobo

26. 4. 2010 21:08

:yes:

michsamant

26. 4. 2010 21:07

:-p:yes: krasne foto

Svetlana

26. 4. 2010 20:41

Vypadá to úžasně...ale jen pro upřesnění...celý vanilkový puding s 1/4 l mlíka?...a ještě jak velké ty jogurty?...asi ty 150gramové, že?...jinak posílám bodík...určitě vyzkouším...:yes::yes:

Jenny

26. 4. 2010 20:37

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vanilková zmrzlina vanilková zmrzlina recept zmrzlina z pudinku domací zmrzlina z pudinku domácí vanilková zmrzlina pudinková zmrzlina zmrzlina z pudingu vanilková zmrzlina z pudinku domácí zmrzlina mléko tvaroh recept vanilková zmrzlina zmrzlina s pudinkem puding se zmrzlinou domácí vanilková zmrzlina s pudinkem vanilková zmrzlina z pudingu zmrzlina vanilková krémová vanilková zmrzlina zmrzlina s pudinku vanilková zmrzlina zmrzlina z mléka domaci vanilkova zmrzlina z pudinku

Suroviny: pudink vanilkový, tvaroh odtučněný, jogurt vanilkový, cukr vanilkový, cukr třtinový

TopRecepty.cz

Vanilková zmrzlina trochu jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16Rj