Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 315 kJ / 1 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 80,05 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 123,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.
Krok 2: Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).
Krok 3: Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Moje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
japonský dezert,
japonské dezerty,
japonský desert,
japonský dezert recept,
kokosový dezert,
tapioca recept,
japonské deserty,
japonske dezerty recepty,
miny dezerty,
japonske moučniky,
japonské dezerty recept,
tapioca,
dezerty z kokosového mléka,
japonsky dezerty,
recepty japonské dezerty,
recept na japonský dezert,
japonský moučník,
dezert z kokosového mléka,
kokosovy krem z kokosoveho mléka,
maniokový škrob recepty
Suroviny:
mléko kokosové,
smetana,
voda,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
škrob,
kokos,
čaj zelený,
čaj zelený,
agar,
čokoláda
Komentáře (4)