Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 218 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 21,03 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 12,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrWr
Moje poznámka
Rychlá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrWr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 10 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 9 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky recepty,
pomazánka,
pomazánka co dum dal,
rychla pomazanka,
pomazanka ze sucheho salamu,
co dům dal,
drtič potravin,
elektrický drtič potravin,
sekač na cibuli,
sekač potravin,
pomazánky co dům dal,
suché salámy recepty,
sekac potravin recepty,
pomazánka recept,
pomazánky recepty salam,
eletrický sekač potravin,
recepty pro multifunkční robot,
pomazánka do dům dal,
sekac recepty,
sekac cibule
Suroviny:
cibule,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
lák z okurek,
junior,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)