Cibulová sekaná

k.radulka Kuchařka: k.radulka

Doba přípravy: 1 hodina 8 porcí Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

500 g mletého drůbežího masa
500 g mletého masa směs vepřové a hovězí
nebo jen 1 kg drůbežího masa
1 pollévkové lžíce grilovacího koření
1 balení smažené sušené cibulky foto v příloze koupila jsem v Ikei
2 vejce
strouhanka dle potřeby
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme ve směs, dle potřeby ještě přisolíme, ale drůbeží polotovar je už předem slaný, tak pozor! Přendáme do formy nebo utvoříme šišku a pečeme v troubě na 180 °C cca 45 minut.

  2. Domácí smažená cibulka: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme. Přendáme na kuchyňskou utěrku a dáme na topení prosušit.

Poznámka

Nejlepší s bramborovou kaší

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Cibulová sekaná

  • Pajaska Pajaska

    Jj,smaženou sušenou cibulku mám doma v lednici a sama jí ujídám.:-8 Jako maris ji dávám do těsta při pečení chleba.:-p Do sekané mne to nenapadlo ji přidat.Já koupila tu cibulku v Makru.;-):-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Bezva - vyzkouším domácí cibulku ;-)

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka(autorka receptu)

    přidala jsem recept na domácí cibulku

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Cibulku v IKEA kupuji též, beru rovnou velké balení v sáčku (vyjde laciněji), musím jí schovávat, máme doma asi skřítka, co jí potají ujídá :-))
    Receptík se mi líbí :yes: už jen proto, že tato cibulka není tak mastná, jako doma smažená ;-), tedy alespoň já jí do takové kvality upravit neumím :-)

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka(autorka receptu)

    Bibinko určitě domácí bude super, mě se s ní nechtělo dělat a s touto jsem spokojená :yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Radulko, já si myslím, že cibulka, která se usmaží doma, musí být lepší a čerstvá, třeba se mýlím;-), ale sekaná vypadá dobře a máš 5.bod:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Źížalo, mrknu k těm Vietnamcům, vůbec by mne nenapadlo se na to zeptat, zrovna tak ne na rýžový papír a taky prý ho mají:-O Radko a ty máš čím dál lepší recepty;-) Tohle, pokud by bylo jen z toho kuřecího, by mohlo být klidně v dietních receptech;-)

    Odpovědět

  • isindy isindy

    i já ji mám neustále doma, v IKEA je zbytečně drahá, na tržišti ji mají běžně ve velkém balení....výborná věc do kuchyně :-p třeba posypat s ní bramborovou kaši :-p

    a ta sekačka bude dobrůtka :yes:- škoda, že jsem si jí nevšimla dřív, právě jsem mleté maso zpracovala (měla jsem vyhlídnutý jiný recept, ale nesehnala jsem Ljutenici :-()

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Já ji kupuju u Vietnamců, mají smaženou a nesmaženou :-p

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka(autorka receptu)

    maris jj, taky dávám do chleba aj do těsta na knedlíky, na čočku no fakt plno využití. Když jedem do Ikei nakoupím vždy aspoň 5 balení :yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Smaženou sušenou cibuli jsem neviděla, nekoukala jsem po ní, ale mrknu. Předpokládám, že Kaufland nezklame, případně Interspar nebo Lídl, jinak :-p ;-);-):-p:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Ta smažená cibulka je taky dobrá přidat do těsta na chleba.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: smazena sekana sekaná z polotovaru sekaná polotovar sekaná sekaná na cibulce sekaná z polotovaru recept polotovar sekaná sekaná polotovar recept mail tajba.sk loc:cz jak upravit sekanou sušená smažená cibulka sekana polotovary sekana s kasi lidl recepty sekaná kaufland smažená cibulka smažena cibulka ikea cibulka z ikea video recepty polotovar sekana jak využít ljutenici pečení drůběží sekané

Zapomněl/a jsem heslo