Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 10 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 14 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
SonaErbanova před 1 hodinou
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 2 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 2 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 2 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 4 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)