Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na zelenině v pomalém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 4. 2013 17:32

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 916 kJ / 458 kcal
Bílkoviny21,34 g
Tuky5,91 g
Vláknina59,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,20 g
Sacharidy53,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tenhle recept jsem našla v matčině kuchařce s poznámkou „Božidara Turzonovová“. Zpravidla se u nás připravuje na velikonoční pondělí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

30. 10. 2013 10:19

Nikina: Niky, díky za důvěru. Králík je skutečně dobrý a omáčka výborná. Báječně se ti to povedlo i fotka je pěkná. A za bodík děkuji:-K:-K

Nikina Nikina

29. 10. 2013 20:02

Marcelko bylo to V Ý B O R N É!!! :yes: Pekla jsem na 150°C 2,5 hodinky v troubě, akorát jsem nepasírovala, ale mixovala a rajče jsem nejdříve sloupla z kůže a vypreparovala semínka a podávala s br. noky :-) Přidávám důkazní foto a obrovský bod ;-):-K

rozmarynaH rozmarynaH

6. 4. 2013 11:00

1974andrea: Andrejko díky:-K. Byla jsem moc zvědavá, jaký to bude rozdíl oproti pečenému. Rozdíl je to veliký-maso je mimořádně jemné:-p.

1974andrea 1974andrea

6. 4. 2013 10:01

Takže už i ty jsi propadla pomalení:-D. Králíka dělám obdobně, tak mohu dát s klidným svědomím bodík;-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

5. 4. 2013 10:57

suslajda: Hani zkus, omáčka je chutná a je i kaloricky lehká. Díky za komentář:-K

suslajda suslajda

5. 4. 2013 10:49

Pomaláč taky nemám, ale dá se i tak zkusit:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

4. 4. 2013 18:17

Anna Kocikova: Aničko, nadělil mě ho Ježíšek a to bylo první jídlo, které jsem v něm dělala. Maminka to normálně pekla v troubě asi 1,5 hodiny a pak s tím nakládala jako já v PH. Díky za bodík:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 4. 2013 18:11

Pomaláč sice nemám,ale chuť na tuto dobrotu mám velikou:-p:yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

4. 4. 2013 18:09

Díky Rebeko, no, oni měly být protknuty, ale nebylo čím:-D, protože jsem trošku postonávala a zapomněla jsem to napsat do soupisu nákupu manželovi:-D, tak to bylo bez špíčku, ale i tak to bylo velmi chutné:-p

rebeka rebeka

4. 4. 2013 18:00

Hezký receptík:-K já bych ty hřbítky ještě protkla špíčkem:-8:-D;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: králík v pomalém hrnci pečený králík v pomalém hrnci králík na smetaně v pomalém hrnci králík na zelenině pomalý hrnec králík králík pomalý hrnec králík na pánvi králík na celeru králík pečený v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty králík zelenina v pomalém hrnci pomale peceni kralika králík na kořenové zelenině vývar z králíka v pomalém hrnci vyvar z kralika králík na zelenině a česneku králík pečený vpomalém hrnci kralik v pomalém hrnci recepty králík na česneku a zelenine králík na česneku v pomalém hrnci

Suroviny: hřbet králičí, mrkev, bulva celerová, celer, cibule, česnek, rajče, sůl, koření od antonína, špek, sádlo, vývar, máslo

TopRecepty.cz

Králík na zelenině v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vxQg