Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 632 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 19,14 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravené těsto na pizzu potřeme tomatovou směsí, nesmí být příliš řídká, aby těsto nezvlhlo. Na těsto naklademe suroviny, vytvoříme kapsu a pečlivě uzavřeme.
Krok 2: Pečeme v předehřáté troubě asi 8 min.
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Calzone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myPp
Moje poznámka
Calzone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myPp
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 41 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 2 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 2 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 3 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 4 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 4 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 5 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 6 hodinami
Tématické fráze:
pizza calzone,
pizza recept,
pizza calzone recept,
calsone,
calzzone,
calcone,
testo na calzone,
calzone pizza,
galzone recept,
callzone,
kapsa calsone,
calsone recepty,
calcone recept,
kapsa calzone,
caldone,
domaci calzone,
kalzone,
calzogne,
těsto calzone,
recept calsone
Suroviny:
těsto na pizzu,
sýr nastrouhaný,
šunka,
žampióny,
směs tomatová,
těsto na pizzu
Komentáře (8)