

Staročeský talíř
Suroviny
- 400 g vepřové plece
- 400 g uzené krkovičky
- 4 klobásky
- hladká mouka
- česnek
- kmín
- sůl
Postup přípravy receptu
Masa okořeníme, plecko dáme do pekáče a po zapečení přidáme i uzené, pomalu dopečeme doměkka.
Maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme trochou vody. Podáváme s opečenou klobásou, červeným zelím a knedlíkem, nejlépe bramborovým.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Staročeský talíř
-
Tohle je dobrota, občas to dělává babička, když přijedeme na návštěvu
-
Tak vcera jsem slysela, ze zadne uzeniny, zadne maso,.. uzene uz vubec ne no a je zde navod, jak neposlouchat lekare, tak pro manzela mozna jo, ale jen tak sem tam, nekdy neco, a pak dlouho nic,,
-
Je to sice kalorická bombice, ale jednou za čas, trochu zobnout...
Přidala jsem fotky včerejšího oběda a bod.
-
Tenhle recept, to je přesně pro mého manžela
+ bod.
-
Gerharde ty nás zásobuješ dobrůtkami, zasloužený bodík