Staročeský talíř

gerhard Kuchař: gerhard

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

400 g vepřové plece
400 g uzené krkovičky
4 klobásky
hladká mouka
česnek
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Masa okořeníme, plecko dáme do pekáče a po zapečení přidáme i uzené, pomalu dopečeme doměkka.

  2. Maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme trochou vody. Podáváme s opečenou klobásou, červeným zelím a knedlíkem, nejlépe bramborovým.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 926 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Staročeský talíř

  • Strowberry Strowberry

    Tohle je dobrota, občas to dělává babička, když přijedeme na návštěvu ;-):yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Tak vcera jsem slysela, ze zadne uzeniny, zadne maso,.. uzene uz vubec ne no a je zde navod, jak neposlouchat lekare, tak pro manzela mozna jo, ale jen tak sem tam, nekdy neco, a pak dlouho nic,,:-!:-?

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Je to sice kalorická bombice, ale jednou za čas, trochu zobnout...;-) Přidala jsem fotky včerejšího oběda a bod.:-)

    Odpovědět

  • Jitka B Jitka B

    Tenhle recept, to je přesně pro mého manžela ;-) + bod.

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Gerharde ty nás zásobuješ dobrůtkami, zasloužený bodík:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: selský talíř staročeské recepty vepřové maso recepty selský talíř recept hlíněné talíře selsky talir recepty recerpty vepřové maso staročeské recepty sekaná vepřový talíř recept na selský talíř staročeský talíř jaké maso? masový talíř recept selsky talir recepty selský talíř vepřové talíř s masem veprovy talíře hliněné pekáče vepřová plec recepty

Zapomněl/a jsem heslo