Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc na víně

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2010 09:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 510 kJ / 839 kcal
Bílkoviny5,46 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja (moderátorka)

4. 10. 2015 06:00

Nepripravovala som celého zajaca, to by bolo aj pre susedov. :-D Zajačik bol výborný, akurát som neprecedila omáčku, zdá sa mi škoda vyhodiť slaninu a cibuľu, tak som to nechala tak. Ale pochutnala som si. ;-)

spagetka spagetka

12. 10. 2010 10:44

Gerharde, tohle není běžecký maraton kuchařů!!!!! To je normálně o vaření, mrkni se na jiné recepty ano? Ta fotka je nesmysl, promiň - nebo zajíce přeléváš sektem běžně? Nemluvě o tom, že je to ofocené. Asi jsi to myslel jako vtipný doplněk ale....

Klariska Klariska

12. 10. 2010 10:40

Eh, zdá se mi to, nebo jen pliveš recepty jak na běžícím páse a vkládáš k nim koláže a obrázky přefocené z novin..?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zajíc recepty recept zajíc recept na zajice recepty na zajíce zajíc recept zajic na bílem vine zajic zajic vaření vaření zajíc recepty.cz zajíc zajíc na slanině recepty zajic zajíc na zajíc s bílým vínem recepty zajic na červeném víně kralik ala zajic zajic navine zajic peceny na vine králík na víně ala zajíc recept jake vino na zajíce

Suroviny: slanina, cibule, maso zaječí, bobkový list, pepř, sůl, tymián, koření hřebíček, víno bílé, šťáva citronová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Zajíc na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZkV