Zajíc na víně

gerhard Kuchař: gerhard

Jiné maso 3 názory

Suroviny

100 g slaniny
2 středně velké cibule
celý zajíc (popřípadě králík)
bobkový list
pepř
sůl
tymián
hřebíček
bílé víno asi 1 dl
citrónová šťáva
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na slanině osmahneme cibule, vložime naporcovaného zajíce, okořeníme, po chvíli podlijeme a dusíme doměkka.

  2. Maso vyndáme, omáčku zaprášíme moukou, přidáme víno a podle chuti citrónovou štávu.

  3. Procedíme, maso vložíme zpět a necháme proležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zajíc na víně

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Nepripravovala som celého zajaca, to by bolo aj pre susedov. :-D Zajačik bol výborný, akurát som neprecedila omáčku, zdá sa mi škoda vyhodiť slaninu a cibuľu, tak som to nechala tak. Ale pochutnala som si. ;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Gerharde, tohle není běžecký maraton kuchařů!!!!! To je normálně o vaření, mrkni se na jiné recepty ano? Ta fotka je nesmysl, promiň - nebo zajíce přeléváš sektem běžně? Nemluvě o tom, že je to ofocené. Asi jsi to myslel jako vtipný doplněk ale....

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Eh, zdá se mi to, nebo jen pliveš recepty jak na běžícím páse a vkládáš k nim koláže a obrázky přefocené z novin..?

    Odpovědět

Tématické fráze: zajíc recepty recept zajíc recept na zajice recepty na zajíce zajíc recept zajic na bílem vine zajic zajic vaření vaření zajíc recepty.cz zajíc zajíc na slanině recepty zajic zajíc na zajíc s bílým vínem recepty zajic na červeném víně kralik ala zajic zajic navine zajic peceny na vine králík na víně ala zajíc recept jake vino na zajíce