Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 883 kJ / 3 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,72 g |
Tuky | 210,58 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 871 mg |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 395,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin na těsto uděláme korpus, který v dortové formě upečeme.
Krok 2: Ze 7 dkg hery a 2 dkg hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalejeme 250 ml mléka (studeného) a 2 minuty povaříme. Až to vychladne, tak do této směsi přidáme 20 dkg hery, 15 dkg moučk. cukru a 2 lžíce kakaa. Utřeme do hladkého krému.
Krok 3: Natřeme krém na vychladlý korpus v dortové formě, potom po odležení (alespoň hoďku v lednici) vyndáme opatrně z "kroužku" dortové formy a potřeme ho celý čokoládou na vaření.
Krok 4: Do té čokolády na vaření přidávám trochu mléka, tolik se při krájení neláme.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Moje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Nejnovější recepty
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 10 minutami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 21 minutami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 35 minutami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 1 hodinou
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 1 hodinou
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Boloňské špagety
Lara.S před 1 hodinou
Výborná fazolová polévka
Lara.S před 1 hodinou
Tématické fráze:
nejlepší recept na dort harlekýn,
harlekýn recept,
korpus na harlekýn,
harlekýn,
harlekýn jako z cukrárny,
těsto na harlekýn,
dortove formy,
harlekýn korpus,
korpus harlekýn,
recept harlekyn,
krem na harlekyn,
korpus na harlekýna,
recept na harlekyn,
dortové krémy,
nejlepši harlekyn,
krém harlekýn,
korpus harlekyn recept,
krem z hery,
recept na korpus harlekýn,
recept na harlekýna
Suroviny:
cukr moučkový,
žloutek,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
bílek,
tuk hera,
mouka hladká,
mléko,
tuk hera,
cukr moučkový,
kakao,
čokoláda na vaření
Komentáře (7)