Jednoduchý hamburger od BS

Brutzel-Svejk Kuchař: Brutzel-Svejk

Doba přípravy: 30min 1- porcí Hovězí maso 8 názorů

Suroviny

mleté hovězí maso pro porci 125 g
sůl
hrubý pepř
housky na hamburgera
hlávkový salát
velká cibule
kyselá okurka
rajčata
kečup
barbecue omáčka
majonéza
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso ochutíme pepřen a soli.

  2. Cibuli a rajčata, kyselou okurku nakrájíme na kolečka.

  3. Z masa utvoříme kolečka asi tak 1 cm vysoká, která opékáme na rozpáleném grillu. Po případě můžeme i hamburgerove pečivo krátce na grillu ohřát.

  4. Následovně natřeme pečivo napr. trochou majonézy, položíme lístek salátu, maso, cibuli, kečup apod. Podáváme ještě horké.

Poznámka

Existuji i tvoritka na hamburgery, ktere nam pripravu usnadni.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduchý hamburger od BS

Tématické fráze: hovězí hamburger jak ochutit maso na hamburgery jak ochutit maso na hamburger hovězí hamburgery recept na hamburgera jak ochutit maso na hamburgry hamburger hovězí pepřen maso na hamburgery jak ochutit hamburger dobrý hamburger dort hamburger postup maso na hamburgera hamburger maso hovězí maso na hamburger hamburger z hovězího masa hamburger priprava masa priprava hoveziho masa na hamburger hamburger-tvoritka jednoduché recepty z hovězího masa