Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl na slano 1

Slaný štrúdl ve variantě s kysaným zelím a uzeným se bude skvěle hodit na silvestrovské oslavy a večírky. Využijete jej také na výlety nebo jako rychlou večeři pro rodinu.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gabriela01

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozválíme na velký plát, který osolíme, opepříme a okořeníme. Krok 2: Uzené nakrájíme na malé kostičky a osmahneme na 1 lžíci oleje. Krok 3: Na rozválené těsto rozložíme vymačkané kysané zelí a posypeme jej uzeným masem. Krok 4: Vše zavineme jako štrúdl a shora propícháme vidličkou, aby měla kam unikat pára. Krok 5: Pečeme v troubě rozehřáté na 180 °C asi 20 minut.

TIP: Jak připravit domácí listové těsto

Zveřejněno 22. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl na slano 1

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovPY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Štrúdl na slano 1

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovPY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tématické fráze:
slaný štrůdl, slany strudl se zelim a uzenym, štrůdl na slano, štrůdl se zelím, štrudl se zelím a uzeným, štrůdl na slano se zelím, slany strudl se zelim, slané štrůdly, štrůdl z listového těsta na slano, štrůdl z listového těsta, pečení na slano, slaný závin se zelím, štrůdl, recept na slaný štrůdl, slany strudl zeli, štrůdl z listového těsta se zelím, listový štrudl na slano, štrůdl ze zelí, strudl slany, štrůdl zelí

Suroviny:
těsto listové, zelí kysané, maso uzené, olej, sůl, pepř mletý, koření grilovací

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu