Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Moje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské kotlety,
ďábelská kotleta,
kotleta recepty,
kotleta recept,
ďábelské kotlety recept,
ďábelské kotleta,
co uvarit s kotlety,
recept na ďábelské kotlety,
ďábelské kotlety ii,
co uvařit z vepřové kotlety,
dabelsky kotlet,
kotlety na kečupu,
kotleta,
dabelska vepřova kotleta,
kotlety recept,
kotleta selátko,
jánošíkův šleh,
recept ďábelské kotlety,
kotlety dabelské,
dabelsky platek
Suroviny:
kotleta,
hořčice plnotučná,
vejce,
kečup ostrý,
šunka,
sýr,
tuk
Komentáře (8)
Použila jsem krkovičku a kečupu dala jen velmi málo, manžel ho nemá rád, a také jsem maso nejdřív opekla, ale jinak jsem postup i suroviny dodržela, takže můžu poslat bodíka