Ďábelské kotlety

mneneznas Kuchařka: mneneznas

4 porce Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

4 kotlety bez kosti
sůl
pepř
mouka na obalení
2 cibule
1 lžíce hořčice
1 kyselá okurka
1 feferonku
1/4 lžičky ďábelského koření
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji.

  2. Potom kotlety vyndáme na talíř a na výpeku z kotlet dozlatova usmažíme jednu cibuli.

  3. Až je cibule zlatá, tak kotlety vložíme zpátky a podlejeme horkou vodou a dusíme dokud kotlety nezměknou.

  4. Necháme vydusit do tuku a pak přidáme hořčici, kterou jsme rozšlehali asi v 1,5 deci vody.

  5. Přisypeme ďábelskou směs a nadrobno nakrájenou okurku, feferonku a druhou cibuli.

  6. Přivedeme k varu a asi 3-4 minuty necháme přejít varem. Jako příloha jsou vhodné brambory, rýže nebo knedlík.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 35 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ďábelské kotlety

Tématické fráze: kotlety kotlety recept veprova dabelska smes dábelská smes vepřové kotlety s rýží kotleta dábelské maso kotlet super kotlety kuchařka kotleta recept na kotlety dábelskám kotleta recept recepty kotleta kotleta recept vepřové dábelské ďábelská vepřová kotleta smes z kotlety ďábelská směs s rýží ´dábelské maso recept dabelska.kotleta

Zapomněl/a jsem heslo