Postup přípravy
Krok 1: Upekla jsem dvě polokoule, jednu menší na hlavu a větší na tělo.
Krok 2: Na dotvarování a krk jsem použila punčovinu, potáhla marcipánem, přidala pár flíčků, oči, uši a žirafa byla na světě.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Moje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 5 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 25 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
roláda žirafa,
moučník žirafa,
dort zirafa,
perník žirafa,
dort žirafa pro dcerku,
žirafa,
řezy žirafa,
jak se dela žirafa,
recept žirafa,
žirafa roláda recept,
žirafa - dort,
recept na žirafu,
žirafa obecná,
žirafy roláda,
žirafa dort,
maso žirafa,
maso zirafy,
maso z zirafy,
žirafa hamburgry,
žirafa maso
Suroviny:
Komentáře (23)