Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,75 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše zpracovat v těsto, vyválet, nastrouhat jablka, přidat hrozinky, cukr krystal, vanilkový cukr či jakoukoliv jinou náplň. Upéct.
Zveřejněno 25. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Moje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nivová omáčka
PetrM před 26 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 33 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 34 minutami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 37 minutami
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 46 minutami
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 53 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 2 hodinami
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 2 hodinami
Tématické fráze:
závin s herou,
pivní štrůdl s omegou,
závin z omegy,
závin z omega,
těsto na závin z omega,
závin,
strudl s omegou,
zavin recept,
recepty s herou,
recepty. herou,
recept na zavin s omegou,
pivní závin top recepty,
jak vyválet jablkový závin,
pivní těsto na štrůdl s herou,
omega recept,
jogurtove těsto s herou,
recept z omegy,
recept z omega,
těsto na závin s omegou,
vánoční recepty s s herou
Suroviny:
mouka hladká,
pivo světlé,
tuk hera
Komentáře (5)