Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkové česnekové závitky, s rozmarýnovo - pivní vůní

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

9. 11. 2010 22:30

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 262 kJ / 1 258 kcal
Bílkoviny35,44 g
Tuky32,50 g
Vláknina77,75 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy185,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo má silnou chuť po česneku a ten rozmarýn ho jen lehoučce ovoní. V kombinaci s tím pivem, je to bezva mužské jídlo. Ale chutnalo i mě a dětem ;-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

malyLibor

23. 3. 2016 15:40

Vypadá to zajímavě... mám doma vykostěné kuřecí stehna, tak to udělám z nich. Jen tedy ten rozmarýn nemám... ale to neva, kuře s česnekem bude skvělé i bez rozmarýnu. :yes:

Sodovka Sodovka

11. 11. 2010 15:43

Mirca75 a Merylas, vše OK:yes: Včera jsem měla nějaký přecitlivělý den. :-)) Promiňte, o nic nejde. Vše OK.

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 11. 2010 14:30

+25:yes:za bezva dobrotu:-p:yes:a foto opět nádherné:-Ku tebe to Mirčo ani jinak nejde;-)viď:-)):yes:

isindy isindy

11. 11. 2010 08:05

jen tu pár dní člověk není, tak málem o tohle přijde :-O:-!:yes:+
Mirko, jako vždycky krásné a chutné....:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 11. 2010 01:43

:-O:-O:-O Šmankote, Sodovko, co to tady čtu. Tebe si velmi vážím a vůbec mi nepřipadalo, že nějak kritizuješ nebo rýpeš, jen jsi prostě napsala, nad čím přemýšlíš a jak já, tak i Mirča jako autorka receptu jsme odpověděly;-) Já proto, že něco podobného dělám, zrovna jsem tady byla a ještě jsem použila usmívajícího se smajloše, protože mi to fakt cukalo koutkem jak jsi tak hezky popisovala, že už po čtvrté čteš recept a přemýšlíš nad ním:-)):-* Nevidím důvod, proč by se tady v komentářích nemohl někdo na něco zeptat, vždyť tady vaříme a předaváme si navzájem zkušenosti:-) Takže opravdu se nic neděje, jestli využíváš i mé recepty, tak jsem tomu opravdu moc ráda a těší mě to:-K A brzy budou Vánoce, tak bys mohla napsat Ježíškovi o foťák, jestli jsi teda byla hodná:-)):-*:-K

mirca75 mirca75

10. 11. 2010 21:39

Sodovka:-) věř mi, že jsem ve Tvém komentáři nehledala ani kritiku, ani výtku:-O a že jsem Tvůj komentář nepochopila ve zlém:-K. A věřím, že ani Merylas;-). Jen jsem napsala odpověď na Tvou otázku. A věř, že nebyla myšlená ani uštěpačně, ani nazlobeně. Bylo by mi líto, kdyby jsi si myslela něco jiného:-K. Vím, že často reaguješ pod mými recepty a vždy si Tvého komentáře vážím:-K, tak jako komentářů ostatních Topáčků;-).

Sodovka Sodovka

10. 11. 2010 17:48

Mirca 75 a Merylas, asi jste mě pochopily špatně. Nebyla to ani kritika ani výtka. Napsala jsem jenom dotaz, protože jsem myslela, jestli Mirca nezapomněla v postupu na nějakou náplň. Nic víc, ani míň jsem nemyslela. Právě naopak. Masíčko na fotce je nádherné a doopravdy vypadá jak plněné. Ten odstín masa je spíš šťavnatost vnitřku závitku. Je mi smutno a velice mě mrzí, že právě Mirka a Merylas jsi můj komentář vysvětlily trochu jinak. Obě dvě máte velice dobré recepty a nádherné fotky. Patříte mezi kuchařinky u kterých je úspěch receptu dopředu zaručen. Merylas , Mirco 75, podle vašich receptů vařím, dost často k vaším receptům píšu kladné komentáře, posílám bodíky, jenomže každý foťák nemá.:-))

Jana Pá

10. 11. 2010 13:37

Kdepak byla paní autorová receptu včera v poledne:-?:-O, když já přemýšlela nad krkovičkou:-?, mirco, příště musíš přidat receptík dříve, ať se netrápím přemýšlením:-O, určitě tento recept chválím a brzy vyzkouším, je to :-p:yes::yes: bodíka posílám s :-)) a už mě jde i tiskárna, takže mám recept i papírový:-!:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 11. 2010 13:17

:-O:yes::yes::-K

spagetka spagetka

10. 11. 2010 11:55

S česnekem masíčko máme rádi a ten nápad s tím rolováním :yes::yes::-p

mirca75 mirca75

10. 11. 2010 10:24

Merylas:-) koukám, že máme stejné myšlenky i chutě:-8:-K.

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 11. 2010 10:19

Než jsem dopsala, tak Mirča reagovala;-)Miruš, rozumím Ti:-)):-*

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 11. 2010 10:17

Sodovko:-)) Může být přece nějaká změna tvaru, nemusí to být vždy jen počesnekované plátky;-)Na talíři někdy líp vypadá rolka než plátek a to maso je vevnitř víc ovoněné tím česnekem a opravdu jinak chutná plátek a jinak takový závitek. A já jsem ještě minule zapomněla napsat, že já ty moje smotky pak trochu sklepnu na plocho, takže to jsou spíš placky.

Andula

10. 11. 2010 10:13

Vypada to nadherne! Jen se zakousnout :-p :yes:

mirca75 mirca75

10. 11. 2010 10:13

Sodovka:-), točila jsem je proto, aby v nich ten česnek krásně držel (dávala jsem velké stroužky) a provoněl je, aby jsme měli změnu - dělám taky v plátkové verzi, aby byly šťavnatější a taky se mi tak nějak, chtělo motat:-8;-):-)).
Všem děkuju za milé komentáře a těším se, až někdo vyzkouší a přidá třeby i fotečku;-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jak zahustit štávu k masu plátky z krkovice recepty česnekové rolky jak zahustit štávu vepřové závitky z krkovice a s česnekem selské smotky cím zahustit stavu pod maso česnekové smotky čím zahustit štávu z masa závitky z krkovice top recepty z krkovice plátek počesnekované krkovičky recept toprecept sz závitek z krkovice česnekový závitek vepřová krkovices vůní česneku stavu na maso jak zahustit stavu z masa recept- zavitek z krkovice závitky z krkovice bez kosti

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř bílý, česnek, cibule, sádlo, vývar, pivo světlé, rozmarýn čerstvý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Krkovičkové česnekové závitky, s rozmarýnovo - pivní vůní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZK0