Jablečný křen
Jablka křen krásně zjemní a je to výborná pochoutka třeba k uzenému masu. Na Moravě to nesmí chybět u žádné zabíjačky. Podáváme ke grilovaným masům, uzeninám, pečeným kolenům apod.
Postup přípravy
Krok 1: Jablka oloupeme, jemně nastrouháme a přes sítko trochu vymačkáme šťávu.
Krok 2: Křen oloupeme a jemně nastrouháme.
Krok 3: Smícháme jablka a křen dohromady a osolíme.
Poměr jablek a křenu volíme dle své chuti.
Poměr jablek a křenu volíme dle své chuti.
Zveřejněno 10. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný křen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkGG
Moje poznámka
Jablečný křen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkGG
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 22 minutami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 46 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 3 hodinami
Tématické fráze:
křen s jablky,
jablečný křen,
jablečný křen recept,
jablka s krenem,
recept kren s jablky,
jak naložit křen,
nakládaný křen s jablky,
jablečný křen recepty,
recept na křen s jablky,
naložený křen s jablky,
vejmrda,
křen k masu,
křen s jablky recept,
domaci křen,
recept na jablečný křen,
naložený křen,
kren,
nakládaný křen,
nakládaný křen s jablek,
vejmrda recept
Komentáře (14)
Nesmí chybět o vánocích ke smaženému kaprovi, na Nový rok k ovaru a i v průběhu roku je fajn.