Ohnivé maso s křenem

pelda Kuchařka: pelda

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

vepřová kýta
1 lžíce plnotučné hořčice
2 cibule
1 čerstvá paprika
2 rajčata
2 feferonky
100 g nastrouhaného křenu
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, které vložíme do mísy. Zakapeme je olejem, osolíme, přidáme hořčici a dáme do chladničky odležet.

  2. Maso pak zprudka osmahneme na oleji, po osmahnutí vyndáme.

  3. Cibuli nakrájíme na proužky, stejně jako papriku, feferonky a rajčata.

  4. Opečeme v omastku po mase, pak vložíme zpět maso a krátce přohřejeme.

  5. Nakonec do masa přidáme křen, ale už nevaříme. Podáváme s rýží, s hranolky, s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 262 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ohnivé maso s křenem

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    pelda, nějak mi unikají tvé recepty, dnes už jsem narazila na druhý. Ten křen v mase mne hodně zajímá, kýty mám dost, vyzkouším;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: ohnivé maso vepřové maso s křenem vepřové ohnivé maso recepty maso vepřová kýta s křenem vepřové s křenem ohnive maso videorecept krůtí maso s křenem vepřové na křenu kuřecí maso s křenem ohnive meso maso plněné křenem ohnive s ryzi příprava ohnivého masa vepřové maso křen vepřové maso na křenu recept ohnive maso ohnive vepřove maso ohnivé meso recept ohnivé maso recept

Zapomněl/a jsem heslo