Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 324 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,89 g |
Tuky | 6,38 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 50,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé maso s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vK
Moje poznámka
Ohnivé maso s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vK
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 15 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
sidonie před 17 minutami
Chutné vafle
Eliška před 21 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 10 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 11 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 12 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 13 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 15 hodinami
Tématické fráze:
ohnivé maso,
vepřové maso s křenem,
vepřové ohnivé maso,
recepty maso,
vepřová kýta s křenem,
vepřové s křenem,
ohnive maso videorecept,
krůtí maso s křenem,
vepřové na křenu,
kuřecí maso s křenem,
ohnive meso,
maso plněné křenem,
recepty- s křenem,
ohnive s ryzi,
recepty s křenem,
příprava ohnivého masa,
vepřové maso křen,
vepřové maso na křenu,
recept ohnive maso,
ohnive vepřove maso
Suroviny:
kýta vepřová,
hořčice plnotučná,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
feferonka,
křen,
sůl
Komentáře (2)