Moje obložené mísy - pro inspiraci
Zdobení slaných dortů a obložených talířů je věc čistě individuální a záleží na šikovnosti a trpělivosti každého jednotlivce. Je možné využít různá tvořítka, vykrajovátka, ale hlavně je nutná fantazie.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Moje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 41 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
inspirace na studene misy,
obložené taliře,
obložený talíř,
studená obložená mísa,
slavnostní studené obložené mísy,
obložené talíře a mísy,
obložené mísy recepty,
inspirace studene misy,
obložené mísy a talíře,
studené obložené mísy recepty,
studena zeleninova misa,
studený obložený talíř,
zeleninové mísy,
studené obložené mísy,
obložená zeleninová mísa,
studené talíře,
studená mísa inšpirace,
studene misy,
zeleninova mísa,
recept obložená zeleninová mísa
Suroviny:
zelenina,
salám,
šunka,
sýr
Komentáře (11)
Děkuji