Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na medu a chilli

Hodnocení receptu je 4,6 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 412 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny145,24 g
Tuky41,45 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 7,08 g
Sůl19,03 g
Sacharidy84,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve připravíme maso. Záleží na každém, jaké maso si zvolí. Můžou být křidýlka, stehýnka, ale já zvolila kuřecí prsa. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Plech vyložíme pečícím papírem. Maso obalíme ve strouhance a upečeme. Pečeme asi 20 minut na 200°C. Krok 3: V kastrůlku mezitím rozpálíme pár lžic oleje a přidáme na jemno nakrájený česnek. Přidáme chilli pastu a krátce restujeme. Krok 4: Zalijeme vývarem, přidáme med, cukr, ocet a sojovku a provaříme. Nakonec zahustíme škrobem rozmíchaným v troše vody. Provaříme a zalijeme omáčkou maso. Krok 5: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 28. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na medu a chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kNrE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na medu a chilli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kNrE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Já kombinaci masa a sladkého moc nemusím, ale přítel to miluje :-) Takže tohle jídlo vařím speciálně pro něj. Trošku jsem si to poupravila a kuřecí kousky balím jen do hladké mouky a pak na pánvi opražím. :yes:

Děkuju :-) :-8

Moc hezké .Povedlo se .:-K:-K:-K

Terezko,dobrá volba surovin,mňam:-p:yes::-K

Tématické fráze:
kuře na medu a chilli, kuře na medu, kuře s medem a chilli, kure na chilli a medu, kuře na medu s chilli, kuře na čili a medu, kuřecí maso na medu, kure na medu s chili, med a chilli kuřecí prsa, prsicka na medu a čili, kure chili z medem, kureci maso na chilli a medu, kuře na medu a čili, maso chilli a med, kuře med a chilli, kuře chilli med, kuře s chili, kuře na chili a medu, kuře na medu a, kuře na medu s chilli omáčkou

Suroviny:
česnek, pasta chilli, bujon kuřecí, med, ocet, cukr, omáčka sojová, škrob kukuřičný, maso kuřecí

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu