Postup přípravy
Krok 1: Křídla osolíme, potřeme medem, posypeme zázvorem a sezamovými semínky a dáme do trouby zapéct. Hotové podáváme s bramborem nebo samotné jako chuťovku.
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na medu se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5N6
Moje poznámka
Kuře na medu se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5N6
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 4 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 4 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 54 minutami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 4 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 4 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 5 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuře na medu,
kuře na medu a zázvoru,
kuře se zázvorem,
recepty se zázvorem,
kuře na zázvoru,
kuře na zázvoru s medem,
kuře na medu zázvor,
kure se zazvorem a medem,
kuřecí paličky na medu a se zázvorem,
kuře zázvor,
kuře s medem a zázvorem,
med se zázvorem,
kuře s medem,
recepty kuře na medu,
kuře na medu recept,
medová marináda se zázvorem,
kuře na zázvoru a medu,
kuře med zázvor,
kuřecí křídla na medu,
kuřecí křídla se zázvorem
Suroviny:
křídla kuřecí,
med,
zázvor,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (4)
Dovolila jsem si přidat fotky a samozřejmě bod.