Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny65,67 g
Tuky32,58 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,41 g
Sacharidy214,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži propláchneme a dáme vařit se špetkou soli. V polovině vaření přidáme nakrájenou zeleninu kromě pórku. Krok 2: Rozpustíme máslo a necháme nakrájený pórek zesklovatět, přidáme nakrájenou šunku a orestujeme. Krok 3: Nakonec dáme brynzu a necháme rozpustit. Po rozpuštění vmícháme do hotové rýže, promícháme a dochutíme solí a pepřem. Krok 4: Podáváme s kyselou okurkou.

Zveřejněno 16. 2. 2016

Poznámka autorky mika59

Brynza rýži zajímavě ochutí, že ani ti co ji nemusejí to nepoznají a bude jim chutnat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjPo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjPo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak rozpustit brynzu, rýže s brinzou

Suroviny:
rýže, voda, brynza, šunka, celer, hrášek, paprika čerstvá červená, lusky fazolové, pórek, máslo, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu