Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 30 minut 2-3 porce Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

1 hrnek rýže (měla jsem jasmínovou)
2 hrnky vody
100 g brynzy
100 g šunky
1 řapík celeru
hrášek
červená paprika
fazolové lusky
kousek pórku
lžíce másla
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rýži propláchneme a dáme vařit se špetkou soli. V polovině vaření přidáme nakrájenou zeleninu kromě pórku.

  2. Rozpustíme máslo a necháme nakrájený pórek zesklovatět, přidáme nakrájenou šunku a orestujeme.

  3. Nakonec dáme brynzu a necháme rozpustit. Po rozpuštění vmícháme do hotové rýže, promícháme a dochutíme solí a pepřem.

  4. Podáváme s kyselou okurkou.

Poznámka

Brynza rýži zajímavě ochutí, že ani ti co ji nemusejí to nepoznají a bude jim chutnat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 56 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jak rozpustit brynzu rýže s brinzou

Zapomněl/a jsem heslo