Postup přípravy
Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme. Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Na olivovém oleji orestujeme Klaso nakrájené na kousky, přidáme směs mražené zeleniny a podlijeme vodou.
Dusíme, než je zelenina měkká. V případě potřeby podlijeme vodou. Krok 3: Ochutíme bylinkovou solí, přidáme uvařené kernotto a promícháme. Pokud by kernottu ještě trochu chybělo,
dodusíme ho ve směsi.
Zveřejněno 5. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Moje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 5 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 27 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
richkal před 31 minutami
Čokoládové muffiny
Jedlik před 33 minutami
Litý koláč z černých jeřabin
Audreya před 42 minutami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
AndreaMachacova před 1 hodinou
Krůtí guláš
Lastovia před 1 hodinou
Kvasnicová polévka s vajíčkem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
anavob před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
Dada20 před 1 hodinou
Kuře po indicku
humlovatereza před 2 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty,
špaldové kernotto,
kernotto se zeleninou a sýrem,
špaldové kernoto,
cocka se zeleninou a klasem,
kernotto s kurecim masem recept,
špaldové kernotto recept,
recept kernotto s kurecim masem
Suroviny:
klobása klaso,
směs zeleninová mražená,
sůl bylinková,
olej olivový
Komentáře (1)