Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,63 g |
| Tuky | 52,13 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 430,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: 180 ml vody a 180 g hladké mouky z celkového daného množství a 2 g droždí rozmícháme do hladka a necháme kvasit v teple místnosti asi 12 hodin.
Krok 2: Ráno smícháme se zbylými surovinami a vypracujeme příjemné těsto. Necháme vykynout (asi 40-50 min), pak propracujeme, rozdělíme na díly a z každého umotáme bagetu.
Krok 3: Bagetky necháme vykynout na plechu, potřeme vejcem, nůžkami do každé uděláme několik malých dvojitých zástřihů do kříže a do každé dírky hluboko vtlačíme okapanou olivu. Pečeme ve vyhřáté troubě (200°C/20-25 min)
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Moje poznámka
Bagety s olivovými poupaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDZN
Nejnovější recepty
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí čokoláda
Přidáno před 2 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 15 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 17 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
RETRO pudink
radimlaska10 před 12 minutami
Dýňový koláč
DvorMar před 38 minutami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 1 hodinou
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 5 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 6 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 8 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 14 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 14 hodinami
Květákové placičky
Valis před 15 hodinami
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)