Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušená rajčata v olivovém oleji

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

2. 9. 2014 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 599 kJ / 1 099 kcal
Bílkoviny29,04 g
Tuky7,50 g
Vláknina55,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy201,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anicka123

3. 9. 2014 19:41

chmeli:Peču na 130 st. C - je to v recepru a horkovzduchem. Ale je potřeba si svoji troubu vyzkoušet, každá peče trochu jinak. Hodně úspěchů ;-)

chmeli

3. 9. 2014 19:15

Na jaký program (myslím jako jestli horkovzduch nebo normální pečení) a na kolik stupňů pečete? Díky moc za radu, na netu je spoustu různých variant na kolik stupňů péct, tak budu ráda za nějakou praktickou radu....

anicka123

2. 9. 2014 21:48

Vyzkoušejte, jsou luxusní- mnohem lepší než kupovaná a to když kupuji, tak ty nejkvalitnější ;-) Je třeba to vyzkoušet podle vlastní trouby, někdy menší rajčata vyndám dříve a větší ještě "dopékám". Někdy to trvá trošku déle- záleží i na masitosti rajčat - ale určitě poznáte, když budou hotová : pružná a nasládle karamelizovaná....

anicka123

2. 9. 2014 21:44

Lenka:Děkuji za tip :-) Jak dlouho Vám vydrží rajčata takto uskladněná ? Olej používám i s rajčaty např. do těstovin , má výbornou chuť, ale za studena jsem to nezkoušela. Tenhle recept mám vyzkoušený a osvědčený, ale až budu dělat novou várku, vyzkouším i podle Vás ;-)

Kadlik Kadlik

2. 9. 2014 21:06

super! Já to zkoušel v sušičce na ovoce, a s prominutím jsem se s tím "jebal" tři dny... elektriky hafo, a výsledek nevalný..:-)) Takže vyzkouším!:yes:

Lenka

2. 9. 2014 12:54

Olej nemusí být horký, olivové oleje jsou nejlepší zastudena. Pokud jsou rajčata potopená neplesnivý. Můžete je pak skladovat normálně ve spíží. Olej po rajčatech se dá poté též zužitkovat, je výborný. Do salátů, naložených mas, do těstovin pro chuť nebo aby se při vaření nelepily. Vlastní zkušenost.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sušená rajčata v oleji sušená rajčata v oleji recept recept na sušená rajčata v oleji recept na domácí sušená rajčata v oleji sušená rajčata recept sušené rajčata v oleji příprava sušených rajčat rajčata v oleji sušená rajčata v troubě v horkem oleji sušená rajčata v oleji použití sušená rajčata naložená v oleji sušená rajcata recepty na sušená rajčata v oleji recept na sušená rajčata na kolik stupnu susit rajcata sušená rajčata recepty jak zuzitkovat rajcata nejlepsi susena rajcata recept na domácí sušená rajčata sušene rajčata v oleji recept

Suroviny: rajče keříčkové, sůl, pepř, koření provensálské, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř celý

TopRecepty.cz

Sušená rajčata v olivovém oleji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rNrW