Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,24 g |
| Tuky | 74,27 g |
| Vláknina | 14,75 g |
| Cholesterol | 183 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 50,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule nakrájíme na kousky. Jednu dáme na pánev s olejem a necháme zesklovatět. Přidáme maso a opečeme. Přidáme protlak, papriku, sůl a pepř. Malinko podlijeme vodou a dusíme cca 10-15 minut. Necháme vychladnout.
Krok 2: Chladné maso dáme do vyšší nádoby a přidáme nakrájený česnek, okurky, brambory a zbytek cibule. To vše ponorným mixérem promixujeme do hladka. Přimícháme majonézu, hořčici, kečup a promícháme. Dochutíme solí nebo pepřem a dáme vychladit.
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GmX3
Moje poznámka
Falešná bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GmX3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kapřích jiker
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
brambory,
česnek,
okurky sterilované,
protlak,
hořčice pikantní,
kečup pikantní,
majonéza,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
pepř cayenský
Komentáře (4)