Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 36,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Libové maso, brambory, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku, přidáme hořčici, majonézu a rajčatový protlak, přidáme sůl a pepř dle chuti.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Moje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 21 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 21 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 32 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 2 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 15 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
bulharka pomazánka,
bulharka,
falešná bulharka,
bulharka recept,
bulharka z brambor,
pravá hovězí bulharka,
recept na bulharku,
pomazanka bulharka,
recept bulharka,
pravá bulharka,
bulharka z hovězího masa,
prava bulharska pomazanka,
bulharka na topinky,
recep na rajčatovy protlak,
bramborová bulharka,
bulharky,
bulharka s brambor,
bulharky pepř,
recept na pravou bulharku,
drůbeží bulharka
Suroviny:
maso hovězí,
brambory,
cibule,
okurka čerstvá,
protlak rajčatový,
hořčice,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (10)